Onze Crew

Foodtruck mrfoodtruck
Mr Foodtruck eigenaar
Voorstelrondje

Wie zijn wij

Hier is een korte voorstelronde uitzet om kennis te maken met ons top team. Van ieder een klein stukje tekst om zo een idee te krijgen wie wij zijn en hoe we ons inzetten voor de klant. Benieuwd wie er voor Mr. Foodtruck werkt, en wat ze te vertellen hebben? Lees dan verder op deze pagina!

Boek ons nu
Coen anker bij mrfoodtruck
Coen Anker

De Broodjes Bouwer

Coen Anker hier! Ik ben de broodjesbouwer die zorgt voor de lekkerste broodjes van beenham tot hamburger. Samenwerking is bij ons de key en we hebben altijd een goede sfeer. Ik hou ervan om lekker bezig te zijn en de tevredenheid van onze klanten geeft me een enorme boost. Bij ons zijn er constant positieve veranderingen en dat maakt het supermotiverend. Dus kom langs en proef de smakelijke broodjes van Mr. Foodtruck!

Gerben de Ruiter

Vlees Flipper

Gerben hier! Ik ben de trotse eigenaar van Mr. Foodtruck. We zijn nog maar een jaartje bezig maar rijden al door heel Nederland. Het maakt me zo gelukkig om mensen te zien eten die écht genieten. Wij genieten van elk compliment! Wij vinden feedback erg belangrijk, dat pakken we met beide handen vast en doen er alles aan om dat te verbeteren, dat is het niveau van ons team, alles voor het beste resultaat. Wanneer mogen we ons aan jullie bewijzen?

Mr foodtruck hamburgers bakken
William den Breejen

Patat Chef

William hier! Ik vind het geweldig om een goede interactie met de klant te hebben en ervoor te zorgen dat ze met een lach van hun eten kunnen genieten. Het is voor mij als een wedstrijd waarin ik wil scoren en als ik zie dat de klant blij is, weet ik dat we hebben gewonnen. Met ons geweldige team kan ik elke keer vertrouwen op een onvergetelijke ervaring voor de klant. Dus kom zeker langs en wij staan voor je klaar!

Mr. Foodtruck klanten en vlees
Myrthe de Ruiter

Vliegende Serveerster

Hoi allemaal, ik ben Myrthe de Ruiter, het zusje van de eigenaar en ik vind het superleuk om in de foodtruck te werken! Het maken van broodjes en het contact met klanten zijn mijn favoriete onderdelen. Bij ons is het altijd gezellig en ik heb veel plezier in mijn werk.

FAQ

Veel gestelde vragen

Wat als ze slecht weer opgeven?

Wij hebben standaard een partytent bij ons van 3 x6 meter. Bij overleg hebben wij nog 2 partytenten tot onze beschikking!

Houden jullie rekening met vega opties en dieetwensen?

Een vega optie is altijd mogelijk, geef het wel van tevoren aan dan kunnen wij daar rekening mee houden. Dat geldt ook voor de dieetwensen.

Welke faciliteiten hebben jullie nodig om bij ons te cateren

Onze barbecue, grill en frituurpan gaan allemaal op gas, waardoor wij zonder stroom het eten kunnen bereiden. Wel is er stroom nodig voor de verlichting als het donker/bewolkt is.

Hoelaat kan ik jullie verwachten?

Wij zijn er 1.5 uur van tevoren om alles netjes voor te bereiden. Dan staan wij ruim van tevoren klaar om jullie op t vangen!

Hoe kan ik jullie reserveren?

U kunt ons bereiken via de contact pagina, probeer er rekening mee te houden dat er veel aanmeldingen binnenkomen, wij kunnen veel schuiven, maar we willen geen nee verkopen. Graag daarom proberen 3 weken van tevoren een reservering te plaatsen.

Hoe gaat het reserveren in zijn werk?

Bel of e-mail ons voor een afspraak, dan maken we afspraken voor de reservering en kunnen we dingen uitleggen en uitwisselen.

Een week voor de reservering nemen we nog contact op om de laatste dingen te bespreken om ongemakken te voorkomen.