Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the gplvault domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/mrfood/domains/mrfoodtruck.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the rocket domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/mrfood/domains/mrfoodtruck.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
Mr. Foodtruck service - Mr. Foodtruck

Mr. Foodtruck service

Foodtruck mrfoodtruck
Het begin

Hoe zijn we begonnen met Mr. Foodtruck?

Het begon als hobby en is ondertussen gegroeid tot een vast cateringbedrijf voor verschillende grote bedrijven. Tijdens een barbecue thuis of bij anderen keek ik veel mee, was er in geïnteresseerd en had grootse dromen om grote stukken vlees te garen en te smoken op een barbecue.

Al snel begon het idee om een eigen foodtruck op te zetten. In 2021 tijdens de corona pandemie werden er namelijk veel opgericht. Zonder enig ervaring in foodtrucks en apparatuur had ik mijn spaargeld in een paardentrailer gestopt en omgetoverd tot een foodtruck. Ik wist hoe ik een lekkere hamburger kon maken en besloot dat aan gasten te laten proeven.

Hoe waren de eerste opdrachten?

De eerste opdrachten waren spannend. Ik had geen idee hoeveel ik in moest kopen per ingrediënt, en ik had heel erg het gevoel dat ik de gasten een ‘wow’ gevoel moest laten ervaren. Dat gevoel om te blijven presteren heeft op lange termijn geresulteerd in een vaste klanten lijst, waar wij enorm dankbaar voor zijn.

Er gaat natuurlijk van alles mis in de beginfase. Alles was op dat moment nog van onbehandeld hout, wat er voor zorgde dat we heel lang aan het boenen waren na elke opdracht. Indeling was niet ideaal, dus daar hebben we in de laatste jaren veel van geleerd en hebben een indeling laten tekenen om het allemaal zo vloeiend mogelijk te laten lopen. Houten meubelen hebben plaats moeten maken voor RVS werkbanken en al het hout is behandeld.

 

 

Verser kan het níet

Onze gerechten

Ook met onze gerechten hebben wij niet stilgezeten. Wij optimaliseren onze gerechten en luisteren naar jullie feedback. Horen we iets steeds terugkomen in feedback? Dan gaan we kijken en testen hoe we het beter kunnen maken. Zo hebben wij het meerdere jaren met onze gerechten gedaan en hebben nu broodjes in ons assortiment waar iedereen van gaat watertanden. Wij volgen met ons team regelmatig een cursus en blijven erover leren om nóg meer uit te pakken voor onze gasten.

We zijn bij opdrachten nu vroeg op locatie om alles vers te bereiden en snijden sinds kort ook de patat zelf op locatie. Zo houden we alles vers en dat is zeker te proeven. Bij ons krijgt u waar voor uw geld.

Voor de toekomst zijn wij al druk bezig met uitbreiding gezien Mr. Foodtruck enorm gegroeid is in 2024. Achter de schermen zijn we veel aan het regelen wat wij binnenkort aan jullie mogen laten zien!

Wacht niet langer en boek ons hier