Geslaagde verkoping voor HCR

Foodtruck mrfoodtruck
Stichting HCR

Zorg voor elkaar

 

Zaterdag 11 maart hebben wij met onze foodtruck op de verkoping mogen staan voor stichting HCR. Na de regenachtige dagen ervoor hebben wij enorm mogen genieten van de verrassend zonnige dag.

Wat is stichting HCR:

Stichting Hulpverlening door Christenen in Roemenië (HCR) is opgericht in 1994 en verleent geestelijke en materiële hulp aan de hulpbehoevenden in Roemenië. Het doel van HCR is het verrichten van humanitaire hulpverlening in Roemenië vanuit naastenliefde en het verkondigen van Gods Woord.

 

 

Stichting HCR

“Hulp aan de allerarmsten in Roemenië! Dit project, voorheen het Adoptieproject, is in 1995 opgericht om school- en gezinsverlating te voorkomen. De doelen van het project zijn: kinderen binnen het gezin houden, zorgen dat kinderen naar school blijven gaan, (re-)integratie van kinderen of jongeren in hun school, opname van kinderen in tehuizen tegengaan en het uiteenvallen van gezinnen proberen te voorkomen.

We ondersteunen daarnaast arme gezinnen, personen met beperkingen, grote gezinnen, mensen zonder onderdak en urgente medische gevallen. Er is ook hulpverlening voor gedetineerden en jongeren in problemen door materiële, pastorale en financiële bijstand. Tevens verlenen we juridische en psychologische begeleiding en bezoek van onze maatschappelijk werker, en ook helpen wij bij het vinden én behouden van een baan.”

 

 

Stichting HCR
Mr Foodtruck eigenaar
Ook een foodtruck nodig op uw evenement?

Mr. Foodtruck verzorgd ook graag op uw evenement of feest de maaltijden. Wij vinden het ontzettend leuk om voor grotere groepen het eten te bereiden. Met onze eerste foodtruck kunnen wij tot 200 mensen van eten voorzien. Met onze 2e foodtruck (zoals beschreven in het andere nieuwsbericht) kunnen wij rond de 400 mensen van eten voorzien. Voor grotere groepen kunt u altijd contact opnemen, dan zorgen we dat alle 2 de foodtrucks beschikbaar zijn voor uw evenement/feest.

Dus neem gerust vrijblijvend contact op, wij helpen u graag verder.

 

 

Contactpagina