De bouw van onze 2e foodtruck

Foodtruck mrfoodtruck

Onze 2e foodtruck is al in de bouw. Het ontwerp van de eerste foodtruck was goed gelukt, maar zochten voor grotere groepen ook een passende foodtruck. We kregen al meerdere aanvragen binnen voor meer dan 200 man, en dat is met deze foodtruck bijna niet bij te benen.

Onze 2e foodtruck zal vooral gebruikt worden bij grotere groepen, bij de bouw van de foodtruck hebben we ons gefocust op de efficiënte manier van werken, door alles perfect te plaatsen hebben we enorm veel ruimte en kunnen we door onze ervaringen dingen aanpassen waardoor we nog sneller kunnen werken.

Tweede foodtruck mrfoodtruck
Waarom?

Waarom we een 2e foodtruck bouwen

Zoals al eerder benoemd gaat het vooral om de grote groepen, wij hebben nu niet de mogelijkheid om groepen groter dan 200 man te voorzien van eten, dat moet natuurlijk anders als je wil groeien als bedrijf. De planning en voorbereiding van zo’n evenement vinden we een leuke ervaring waar we alles voor uit de kast trekken. Met deze extra foodtruck erbij kunnen we met het hele team 400-500 mensen van eten voorzien, wat een grote stap is naar de grote bedrijfscatering.

Met onze 2e foodtruck hebben wij ook meer rekening gehouden met het schoonmaakwerk. Bij de eerste foodtruck dachten we daar aan het begin niet aan, maar zeker bij een barbecue foodtruck kan het behoorlijk vettig worden.

Kortom: Snellere service, betere kwaliteit, minder schoonmaakwerk, unieke uitstraling en een vrolijke glimlach.

 

Boek ons nu
Mr foodtruck mederwerkers
Wanneer in gebruik?

Wanneer is de 2e foodtruck in gebruik?

Wij streven ernaar met de nieuwe foodtruck eind juni onze eerste klanten te bedienen. Er moet nog een hoop gebeuren, maar het is zeker te halen! Wij kunnen niet wachten om met onze 2e foodtruck op pad te gaan en alle uitdagingen beet te pakken die we maar kunnen vinden. Benieuwd naar het vervolg van de 2e foodtruck? Volg ons dan op Instagram!

 

Volg ons op instagram