Geslaagd foodtruck seizoen, op naar 2023

Foodtruck mrfoodtruck

We hebben een druk Foodtruck seizoen achter de rug. Het afgelopen jaar was een spannend, maar ook succesvol voor onze foodtruck. Er werden shows georganiseerd op lokale evenementen, bedrijfsfeesten en bruiloften en er waren speciale thema-evenementen waar we deelnemen met prachtige gerechten die ervoor zorgden dat het publiek verrast zou zijn. Ons team genoot enorm van dit avontuur, waarbij we mensen over heel Nederland bezochten.

Mrfoodtruck met klanten
Het afgelopen seizoen

Terug kijk op het afgelopen foodtruck seizoen

Begin 2022 startte wij met onze foodtruck. Toen was het foodtruckseizoen net begonnen, dus het was enorm hard werken om een naam te maken en kwaliteit te leveren. Al snel druppelden de ‘kleine’ reserveringen binnen om ons klaar te stomen voor het grote werk. De eerste reserveringen bestonden vooral uit verjaardagen, nu is Mr. Foodtruck vooral te vinden op bedrijfsfeesten, reünies en familiedagen. De eerste keren leerden we ontzettend veel over hoe de kar het beste ingedeeld kan worden- tot de smaak van de gerechten. Wat natuurlijk erg belangrijk is. Naast dat we zo ontzettend veel hebben geleerd, kregen wij ook ontelbare complimenten over de kwaliteit van het eten, de communicatie en de bouw van onze Foodtruck.

Bedankt!

Wij willen iedereen hartelijk bedanken voor het ontzettend mooie, lekkere en productieve 2022, alle reserveringen die er gemaakt zijn, hoeveel er genoten is van onze gerechten en de goede tips. Bedankt daarvoor!

Mr foodtruck mederwerkers
Het nieuwe seizoen

Op naar het volgende foodtruck seizoen

Wij willen het beste voor de klant, dus moet alles goed gaan – dat is echt onze instelling! We zijn zo enthousiast om onze klanten te bedienen en benutten alle technologische middelen om ervoor te zorgen dat hun ervaring met ons optimaal wordt. Ons team staat voor u klaar om continue feedback te verzamelen over wat we goed doen en waar we nog meer aan kunnen werken, zodat wij altijd het beste van het beste aanbieden. We staan open voor eerlijk advies van onze klanten, want alleen dan kunnen we waarmaken wat we beloofd hebben: het bieden van de best mogelijke service!

Boek ons nu